HTML

2010.06.16. 12:37 postindex

Keresztes Ildikó és Malek Miklós lesz az X-Faktor zsűrijében

Címkék: x faktor

 

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs vezeti az X-Faktort, derült ki az RTL Klub által megrendezett sajtótájékoztatón, melyen nem okoztak nagy meglepetést a világnak. A műsort Stohl András jelentette be az egybegyűlteknek, a tehetségkutató tényét egy videófelvételről erősítette meg, melyben természetesen elmondta, nagyon sajnálja, hogy nem ő vezetheti a showt.

A rendezvényen bemutatták az X-Faktor négy mentorát. Geszti Péter kijelentette, olyan tehetséget keres, akivel a döntő után együtt dolgozhat. Az Egyesült Államokban élő és külföldi hírességekkel dolgozó Malek Miklós elmondta, a produkció kedvéért ingázik majd. A zsűri egyetlen női tagjaként Keresztes Ildikó arról beszélt, hogy jó edző akar lenni, legalábbis szakmailag. Illetve azt szeretné, ha emberileg is jó produkicót láthatnánk viszont a színpadon.

A negyedik ítészt, Nagy Ferót Ördög Nóra „Gipsz Faktor” szóvicce alatt tolta be egy szexis nővér a vörös szőnyegen, majd Sebestyén Balázs - aki jogosan jelentette ki, hogy vissza kell fognia magát - kifejtette, a Beatrice frontembere tipikusan a műsor előtt volt képes összetörni magát.

forrás:velvet

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postindex.blog.hu/api/trackback/id/tr502085969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása