HTML

2010.08.29. 09:01 postindex

Kereszes Ildikó elsírta magát

 

 

 

 

Keresztes Ildikó az X-Faktor egyik selejtezőjén hirtelen sírva fakadt. A zokogás oka az egyik versenyző, Kállay-Kiss Zsófia által előadott Cserháti Zsuzsa szám volt. A műsor egyetlen női mentorának fontos volt a néhány éve elhunyt énekesnő, és a versenyző olyan gyönyörűen adta elő egyik dalát, hogy Ildikó nem tudta kordában tartani könnyeit.

 


Kállay-Kiss Zsófia előadása után le kellett állítani a forgatást, mert a színész- és énekesnő annyira sírt. Geszti Péter vigasztalgatta a végül már csak hüppögő mentort, aki elmesélte, miért rázta meg ennyire a versenyző éneke. Ildikó elmondta, hogy mennyire közel állt hozzá Cserháti Zsuzsa, akinek pont ugyanezt a számot játszották le a temetésén.

 

Sok dolog kapcsolta őket össze az énekesnővel. Egy alkalommal, amikor Cserháti Zsuzsát hívták szerepelni, de már nagyon beteg volt, Keresztes Ildikót kérte meg, hogy menjen el helyette. A mentor mesélt arról is, hogy milyen jó volt beszélgetni Zsuzsával. Szerinte nagyon sok mindenben hasonlított az életük.

Az is kiderült, hogy nem is olyan régen felkérték arra, hogy egy film betétdalát ő énekelje, a Boldogság, gyere haza! című számot. Ő először nem is akarta elvállalni, ám idővel egyre inkább úgy érezte, halott barátnője is ezt szeretné. Elmondta, hogy „szinte égi jeleket” kapott, hogy rászánja magát, ugyanis miután megkapta az ajánlatot, mindenhol, boltban, autóban, otthon, csak Cserháti számokat hallott.

Keresztes Ildikó érzékenysége nem tudni, jót vagy rosszat jelent majd azoknak a versenyzőknek, akiket mentorálni fog. Bár ez alapján úgy tűnik, nem lesz kemény ellenfél, de mindennek két oldala van. Lehetséges, hogy pont mentor áradó érzelmei viszik sikerre az egyik általa támogatott versenyzőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postindex.blog.hu/api/trackback/id/tr882255809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása