HTML

2010.06.17. 16:30 postindex

Vb-2010: az angolok álmaik asszonyáról is lemondanának a vb-győzelemért

Címkék: vb angolok

Az angol férfiak többsége még álmai asszonyáról is lemondana a labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelméért, egy teljes évi szexszünetet azonban ugyanez már nem érne meg sem nekik, sem hölgypartnereiknek. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - megbízásából elvégzett, csütörtökön ismertetett felmérés szerint arra a kérdésre, hogy az angol csapat vb-győzelmét részesítenék-e előnyben, vagy egy intim kalandot a képzeletükben élő "álomhölggyel", a férfi szurkolók 52 százaléka a világbajnoki diadalt választotta, és csak 42 százalék mondta azt, hogy inkább ágyba bújna a tökéletes nővel.

Az arányok azonban alaposan átfordulnak, ha hosszabb szexstopról lenne szó. Arra a kérdésre, hogy a vb-győzelemért készek lennének-e akár egy évi önmegtartóztatásra is, a YouGov közvélemény-kutató cég adatai szerint az angol férfiak 68 százaléka, a nők 73 százaléka válaszolt nemmel, és mindössze 26, illetve 22 százalékuk hajlana még egy ilyen hosszú ágybeli szünetre is az angol tizenegy dél-afrikai diadala fejében.

 

Egy másik felmérés azt mutatta ki, hogy az angol apajelöltek negyede inkább a csapat valamelyik vb-meccsét nézné meg, semmint saját gyermeke születését.

 

forrás:MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postindex.blog.hu/api/trackback/id/tr932089339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása